Diamond Paintings

Het maken van Diamond Paintings zorgt ervoor dat je je echte kunstenaar voelt. Je maakt de mooiste kunstwerken thuis of op een andere plek waar je je lekker voelt.

Met deze leuke hobby plaats je steentje voor steentje op een zelfklevend, met een symbolen aangegeven canvas en creëer je de mooiste schilderijen waardoor je echt tot rust komt.

Als je klaar bent, omlijst je je nieuwe meesterwerk of je hangt het canvas op. Maar het is ook leuk om je schilderij cadeau te doen.

Maak je keuze uit ons ruime assortiment van 600 verschillende Diamondpaintings en onze voorraad van meer dan 3000 stuks. 

Aanbieding!
Aanbieding!
From: 23,95 From: 21,75
Aanbieding!
Aanbieding!
Bekijk alle Diamond Paintings

Oude meesters Diamond Paintings

Wij hebben het grootste assortiment van afbeeldingen van oude meesters en bekende schilders of kunstenaars. Je maakt hiermee een wonderschoon meesterwerk voor aan de muur. Urenlang hobby plezier met een “echte” Johannes Vermeer of een Vincent van Gogh. Een stilleven van bloemen of een schilderij met spelende kinderen aan zee.

Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
From: 50,95 From: 46,75
Aanbieding!
Bekijk alle oude meesters

Voordelig en klein

Ook voor de kleine en beginnende diamondpainters hebben wij een geweldig assortiment. Deze beginnen bij het formaat 15×15 waardoor deze pakketten ideaal zijn voor jongeren, om te kijken of je het leuk vindt of gewoon voor tussendoor.
Aanbieding!
From: 15,95 From: 13,50
Aanbieding!
Aanbieding!
From: 14,95 From: 12,50
Bekijk alle Diamond Paintings

Uren lang ontspannen

Vanaf het moment dat je de diamondpainting pen oppakt en de eerste glimmende steentje op de juist plek legt, voel je de dagelijkse spanning van je afglijden en je gaat echt ontspannen met deze fascinerende hobby. De komende uren zijn voor jou en jouw mooie werkstuk. Als je het hele canvas vol hebt geplakt, voel je een ongeëvenaard gevoel van voldoening. Je hebt dit geweldige meesterwerk zelf gemaakt!

Als een wervelstorm vliegen de uren voorbij, als je steentje voor steentje op het canvas plakt. Je kan niet meer stoppen, het werkt zo relaxend dat je elk moment aangrijpt om aan je diamond paintings te gaan werken. Dus wees gewaarschuwd. Deze hobby is verslavend.

Onze nieuwste afbeeldingen

Met grote regelmaat voegen wij nieuwe afbeeldingen toe aan ons al uitgebreide assortiment. Houdt daarom onze website in de gaten voor weer nieuwe inspiratie en pakketten.
Aanbieding!
Aanbieding!
From: 23,95 From: 21,75
Aanbieding!
Bekijk al onze nieuwe afbeeldingen

Meerluiken

Ook hebben wij een grote collectie met 3-luiken, 4-luiken en 5-luiken. Deze meerluiken bestaan uit meerdere canvassen welke tezamen een groter geheel vormen. Uiteraard worden ook deze pakketten compleet geleverd inclusies voldoende steentjes, de benodigde canvassen, schudbakje en de benodigde pen.
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Bekijk alle meerluik paintings

Accessoires

Weet je niet waar je al je steentjes moet opbergen? Heb je liever een andere pen om je steentjes op het canvas te plaatsen? Wij hebben een uitgebreid assortiment met accessoires. De speciale pick me up pen van Silhouette, een glitter pen en bakjes of koffers in alle formaten.
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Bekijk hier alle accessoires