Diamond Painting

Diamond Painting is de leukste hobby van Nederland. Het maken van diamondpaintings zorgt ervoor dat je je echte kunstenaar voelt. Je maakt de mooiste kunstwerken thuis of op een andere plek waar je je lekker voelt.

Met deze leuke hobby plaats je steentje voor steentje op een zelfklevend, met een symbolen aangegeven canvas en creëer je de mooiste schilderijen waardoor je echt tot rust komt.

Als je klaar bent, omlijst je je nieuwe meesterwerk of je hangt het canvas op. Maar het is ook leuk om je schilderij cadeau te doen.

Maak je keuze uit ons ruime assortiment van 750 verschillende Diamondpaintings en onze voorraad van meer dan 5000 stuks. 

Aanbieding!
Aanbieding!
Vanaf 27,95 Vanaf 24,95
Aanbieding!
Bekijk alle Diamond Paintings
Aanbieding!
Aanbieding!
Bekijk alle Diamond Paintings

Wij hebben het grootste assortiment van Diamond Paintings van oude meesters en bekende schilders of kunstenaars. Je maakt hiermee een wonderschoon meesterwerk voor aan de muur. Urenlang hobby plezier met een “echte” Johannes Vermeer of een Vincent van Gogh. Een stilleven van bloemen of een schilderij met spelende kinderen aan zee.

Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Vanaf 52,95 Vanaf 48,95
Aanbieding!
Bekijk alle Oude Meesters

Voordelige en kleine Diamond Paintings

Ook voor de kleine en beginnende diamondpainters hebben wij een geweldig assortiment. Deze beginnen bij het formaat 15×15 waardoor deze pakketten ideaal zijn voor jongeren, om te kijken of je het leuk vindt of gewoon voor tussendoor.

Aanbieding!
Aanbieding!
Vanaf 9,95 Vanaf 8,95
Aanbieding!
Vanaf 17,95 Vanaf 15,50
Aanbieding!
Bekijk alle Diamond Paintings

Uren lang ontspannen

Vanaf het moment dat je de diamondpainting pen oppakt en de eerste glimmende steentje op de juist plek legt, voel je de dagelijkse spanning van je afglijden en je gaat echt ontspannen met deze fascinerende hobby. De komende uren zijn voor jou en jouw mooie werkstuk. Als je het hele canvas vol hebt geplakt, voel je een ongeëvenaard gevoel van voldoening. Je hebt dit geweldige meesterwerk zelf gemaakt!

Als een wervelstorm vliegen de uren voorbij, als je steentje voor steentje op het canvas plakt. Je kan niet meer stoppen, het werkt zo relaxend dat je elk moment aangrijpt om aan je diamond paintings te gaan werken. Dus wees gewaarschuwd. Deze hobby is verslavend.

Onze nieuwste afbeeldingen

Met grote regelmaat voegen wij nieuwe afbeeldingen toe aan ons al uitgebreide assortiment. Houdt daarom onze website in de gaten voor weer nieuwe inspiratie en pakketten.

Bekijk al onze nieuwe afbeeldingen

Meerluiken

Ook hebben wij een grote collectie met 3-luiken, 4-luiken en 5-luiken. Deze meerluiken bestaan uit meerdere canvassen welke tezamen een groter geheel vormen. Uiteraard worden ook deze pakketten compleet geleverd inclusies voldoende steentjes, de benodigde canvassen, schudbakje en de benodigde pen.

Bekijk alle meerluik paintings

Accessoires

Weet je niet waar je al je steentjes moet opbergen? Heb je liever een andere pen om je steentjes op het canvas te plaatsen?
Wij hebben een uitgebreid assortiment met accessoires. De speciale pick me up pen van Silhouette, een glitter pen en bakjes of koffers in alle formaten.

Bekijk hier alle accessoires

Diamondpainting / Diamond Dotz

Met Diamondpainting, soms ook wel Diamond Dotz genoemd, creëer je in een korte tijd de meest schitterende schilderijen.

Met een speciale pen plaats je steentjes van 2,5mm bij 2,5mm op een voorbedrukte afbeelding. De voorbedrukte afbeelding is al voorzien van een plaklaag, dus je hoeft niet te knoeien met lijm.

Het enige wat je moet doen is het steentje op de juiste plek leggen. Deze enorm leuke hobby werkt heel makkelijk, is voor iedereen toegankelijk en werkt ook nog eens heel ontspannend.

Met de pakketten die je bij DoeZelf.nl besteld kan je direct starten. Deze worden helemaal compleet geleverd. Namelijk met de painting zelf, alle benodigde steentjes, een sorteer bakje, een pincet en een speciale pen. Koop nu je favoriete Diamondpainting en volg ons ook op Facebook! DoeZelf.nl heeft een groot assortiment maar ook andere leuke hobby’s zoals haken, borduren, papercraft, Colorvelvet en modelbouw.

Diamond Painting voordelen

De tijd is aangebroken. Bevrijd de kunstenaar die in jezelf zit verborgen en creëer de mooiste schilderijen. Blader door onze enorme assortiment met afbeeldingen, selecteer de mooiste en door onze enorme voorraad kan je deze al de volgende dag in huis hebben .

Vanaf het moment dat je aan de slag gaat voel je de ontspanning over je heen glijden. Je zal haast niet meer kunnen stoppen, het werk zo relaxend en verslavend. En wil je je eigen persoonlijke kunstwerk? Neem contact met ons op of stuur een Facebook messenger bericht.