Diamond Painting is de leukste hobby van Nederland. Het maken van diamondpaintings zorgt ervoor dat je je echte kunstenaar voelt. Je maakt de mooiste kunstwerken thuis of op een andere plek waar je je lekker voelt.

Met deze leuke hobby plaats je steentje voor steentje op een zelfklevend canvas en creëer je de mooiste schilderijen waardoor je echt tot rust komt.

Populairste Diamond Paintings

Het grootste assortiment Diamond Paintings vindt je op Doezelf.nl, direct uit voorraad leverbaar.

Hieronder vindt je de populairste diamond paintings, speciaal voor jou geselecteerd om de keuze makkelijker te maken.

Bekijk hier alle Diamond Paintings

Vanaf het moment dat je de diamondpainting pen oppakt en de eerste glimmende steentje op de juist plek legt, voel je de dagelijkse spanning van je afglijden en je gaat echt ontspannen met deze fascinerende hobby. De komende uren zijn voor jou en jouw mooie werkstuk. Als je het hele canvas vol hebt geplakt, voel je een ongeëvenaard gevoel van voldoening. Je hebt dit geweldige meesterwerk zelf gemaakt!

Als een wervelstorm vliegen de uren voorbij, als je steentje voor steentje op het canvas plakt. Je kan niet meer stoppen, het werkt zo relaxend dat je elk moment aangrijpt om aan je diamond paintings te gaan werken. Dus wees gewaarschuwd. Deze hobby is verslavend.

Onze nieuwste diamond paintings

Met grote regelmaat voegen wij nieuwe afbeeldingen toe aan ons al uitgebreide assortiment. Houdt daarom onze website in de gaten voor weer nieuwe inspiratie en pakketten.

Bekijk hier alle Diamond Paintings

Premium DP Diamond Painting

Door te kiezen voor een Premium DP Diamond Painting bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit. Deze exclusieve diamond paintings worden geleverd in een platte doos, bevat een zeer duidelijk leesbaar canvas met volledige bedekking en vierkante steentjes welke voorgesorteerd in cupjes worden geleverd.

Bekijk hier alle Premium Diamond Paintings

Kleine Diamond Paintings

Ben je nieuwsgierig naar Diamond painting maar heb je er nog nooit aan durven beginnen? Of ben je naar een leuk werkje voor tussendoor? Dan hebben wij ook een grote collectie van kleine Diamond Paintings. Uiteraard uit voorraad leverbaar waardoor je supersnel ermee kunt starten.

Bekijk hier alle Diamond Paintings

Diamond Paintings van oude meesters

Bekijk hier alle Oude Meesters

Diamond Painting onderzetters

Op zoek naar leuke accessoires, handige accessoires of een koffertje om je diamond painting steentjes op te bergen? Hiervoor hebben wij ook de beste oplossingen.

Bekijk alle DP onderzetters

Altijd handig

Op zoek naar leuke accessoires, handige accessoires of een koffertje om je diamond painting steentjes op te bergen? Hiervoor hebben wij ook de beste oplossingen.

Diamondpainting

Met Diamondpainting, soms ook wel Diamond Dotz genoemd, creëer je in een korte tijd de meest schitterende schilderijen met kleine glinsterende steentjes van hars.

Met een speciale pen plaats je de steentjes van circa 2,5mm bij 2,5mm op een voorbedrukte afbeelding. De voorbedrukte afbeelding is al voorzien van een plaklaag, dus je hoeft niet te knoeien met lijm.

Het enige wat je moet doen is het steentje op de juiste plek leggen. Deze enorm leuke hobby werkt heel makkelijk, is voor iedereen toegankelijk en werkt ook nog eens heel ontspannend.

Met de pakketten die je bij DoeZelf.nl besteld kan je direct starten. Deze worden helemaal compleet geleverd. Namelijk met de painting zelf, alle benodigde steentjes, een sorteer bakje, een pincet en een speciale pen. Koop nu je favoriete Diamondpainting en volg ons ook op Facebook! DoeZelf.nl heeft een groot assortiment maar ook andere leuke hobby’s zoals haken, borduren, papercraft, Colorvelvet en modelbouw.

Diamond Painting voordelen

De tijd is aangebroken. Bevrijd de kunstenaar die in jezelf zit verborgen en creëer de mooiste schilderijen. Blader door onze uitgebreide assortiment met afbeeldingen, selecteer de mooiste en ga morgen direct aan de slag met je Diamond Painting.

Bezoek onze Diamondpainting showroom in Schagen als je niet te lang wilt wachten.

Vanaf het moment dat je aan de slag gaat voel je de ontspanning over je heen glijden. Je zal haast niet meer kunnen stoppen, het werk zo relaxend en verslavend. En wil je je eigen persoonlijke kunstwerk? Neem contact met ons op of stuur een Facebook messenger bericht.

Lees hier meer over Wat is Diamond Painting.