Oude Meesters of Hollandse Meesters Diamond painting

Oude meesters als diamondpainting aan de muur? Dat kan nu met deze diamond painting reproducties. In ons brede assortiment van schilders vind je je altijd een geweldig schilderij voor aan de muur. Diamond Paintings van Johannes Vermeer, Rembrandt van Rijn, Vincent van Gogh maar nog veel meer, denkende aan de bekende stilleven schilderijen of het laatste avondmaal van Leonardo da Vinci.

De meesters schilderijen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, hoge kwaliteit diamondpaintings, makkelijk achteraf betalen en de mogelijkheid om dezelfde dag geleverd te krijgen.

Wat zijn de meesters?

De bekende meesters zijn schilders die zijn opgeleid door het schildersgilde. Deze groep van schilders werkten vanaf halverwege 1300 tot ongeveer 1800 in Europa, maar waren bijvoorbeeld ook beeldhouwers of ander soort kunstenaars. Maar naast dat het een betekenis heeft voor deze groep schilders, kan het woord “Oude meester” ook specifiek slaan op een schilderij of tekening die gemaakt is in deze periode.

Deze schilderijen zijn erg waardevol en hangen meestal in een museum of behoren tot een privé collectie. DoeZelf.nl biedt een uitgebreid assortiment aan Hollandse Meesters Diamond Paintings, zodat je voor een voordelige prijs een prachtig kunststuk aan de muur kunt hangen. Maar behalve dat je een schilderij hebt van deze meesters, heb je er ook urenlang diamondpainting plezier van.