Diamond Painting Premium Diamond Painting Eigen foto Diamond Painting Nieuwste Diamond Paintings Borduren Miniatuur huisjes Houten bouwpakketten Houten Vormpuzzels Uitverkoop

Op onze website vind je een groot assortiment van unieke en voordelige diamond paintings, alleen bij ons verkrijgbaar. Maak je keuze uit de populairste paintings van DoeZelf.nl of kijk verder in onze Diamond painting shop. Wij hebben meer dan 5000 stuks op voorraad in meer dan 750 verschillende varianten en groottes. Ook hebben wij regelmatig mooie aanbiedingen en nieuwe producten! Jouw winkel om een prachtig werkstuk of hobby artikel te kopen en rechtstreeks verzonden uit ons magazijn in Schagen.

Klik hier voor meer Diamond Paintings

Ook voor andere hobby’s ben je bij ons op het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment voor haken, borduren, Colorvelvet maar ook bijvoorbeeld in modelbouw, Papercraft en miniatuurhuisjes. Allemaal complete pakketten van hoogstaande kwaliteit en voor urenlang knutsel plezier. Echt hobby’s om te doen met je eigen handen.