Colorvelvet

Colorvelvet zijn vermakelijke kleurplaten waarmee zowel kinderen als volwassenen gemakkelijk een kleurrijk meesterwerk kunnen maken.

De tekeningen zijn bedekt met een 1mm dikke zwart fluweel en met meegeleverde stiften kan je deze helemaal inkleuren zoals je zelf wilt. Met het absorberende karton kan je elke techniek gebruiken: stiften (standaard meegeleverd maar ook bijvoorbeeld kleurpotloden.

Colorvelvet pakketten voor slechts € 7,95

Grote kleurpakketten voor slechts € 12,95

Middelgrote pakketten voor slechts € 10,95

Maxi pakketten voor slechts € 24,95

Wat is Colorvelvet?

Met deze platen bedekt met fluweel maak je de mooiste kunstwerken maar niet zoals de standaard kleurplaten.

De tekeningen zijn gemaakt van een speciaal absorberend karton, gedeeltelijk bedekt met een 1mm dikke zwarte laag fluweel waardoor je een duidelijke scheiding krijgt met hetgeen wat je moet inkleuren.
Behalve dat dit stuk fluweel ervoor zorgt dat je de witte vlakken makkelijk kunt inkleuren komt het zwarte fluweel naar voren wat een heel chique geheel geeft op je kleurplaat.

Colorvelvet
Colorvelvet

Deze tekeningen zijn eenvoudig, dit maakt Colorvelvet leuk en leerzaam waardoor dit ideaal is voor alle leeftijden vanaf 3 jaar en ouder. Met colorvelvet hebben kinderen plezier en leren ze tegelijkertijd, waardoor ze kleurrijke tekeningen maken waarmee ze ook hun slaapkamer kunnen versieren. Maar ook voor volwassenen zijn deze platen zeer geschikt om lekker creatief bezig te zijn.

De tekeningen kan je op allerlei verschillende manieren inkleuren, het is jouw eigen creatie. Dit kan je doen door middel van kleurpotloden, stiften maar ook bijvoorbeeld met verf of markers.

Alle artikelen van de colorveletlijn worden met de hand gemaakt in Italië, met volledige inachtneming van de EEG-voorschriften en veiligheidsnormen.