DoeZelf.nl met Diamond Paintings op Nachtmarkt Kolhorn

DoeZelf.nl zal ook in 2019 weer op de Nachtmarkt van Kolhorn aanwezig zijn.

DoeZelf.nl zal ook in 2019 weer op de Nachtmarkt van Kolhorn aanwezig zijn.

Op onze 2 kramen vindt je ons met een mooie selectie van onze Diamond Paintings, Jan van Haasteren & Wasgij puzzels, haakpakketten en miniatuurhuisjes.
De nachtmarkt van Kolhorn zal dit jaar plaats vinden op de volgende data:

  • 28 juni 2019
  • 19 juli 2019
  • 09 augustus 2019

De markt begint op om 19.00 en eindigt om 24.00 uur, en wij zullen dan ook deze totale periode aanwezig zijn met onze Diamond Painting & andere producten.

1 van de leukste plaatsjes in Noord-Holland is Kolhorn. De laatste 10 jaar is het dorp prachtig in oude stijl gerestaureerd. Kolhorn was ooit een vissersdorp, dat aan de Zuiderzee lag. Door de verschillende inpolderingen, ligt het nu midden in het Noordhollandse landschap. Het uiterlijk van een vissersdorp is echter blijven bestaan. U zult onder de indruk zijn van de schitterend gerestaureerde huizen en gebouwen, waarvan de kerk het middelpunt vormt.

Dit alles is tijdens de jaarlijkse nachtmarkten te bewonderen. 250 kramen en stalletjes zijn met een rijk gevarieerd assortiment opgesteld rondom de oude haven en de kerk. De markt en het oudste gedeelte van het dorp zijn op deze avonden prachtig verlicht en uw bezoek meer dan waard!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *