Hoooked pakketten bij Doezelf.nl

Vind je het leuk om je eigen knuffeltjes te haken en haak je mooie mode accessoires zoals een populaire tas of handige clutch? Of geef je liever de voorkeur voor hippe accessoires voor in huis?

Zelf maken is helemaal in en je kan geen magazine meer openslaan of je komt de mooiste creaties tegen, helemaal zelf gemaakt.

Sinds kort bieden wij dan ook creatieve pakketten aan van Hoooked. Mooie, complete en verantwoorde pakketen om direct te beginnen met haken, breien en Macramé.

5% Korting
5% Korting
5% Korting

Hoooked garens zijn duurzaam en up-to-date

Hoooked is ontstaan vanuit een passie voor mode, creativiteit en duurzaamheid. Zij kiezen voor stijlvol hergebruik van restmaterialen en produceren veel van de garens in het eigen productiebedrijf in Portugal. Hoooked sluit hun werken zoveel mogelijk aan bij duurzaamheid en verantwoord ondernemerschap. De missie is om een betaalbare, hoogwaardige en duurzame collectie van garens, kits en accessoires te maken, zodat jij steeds nieuwe inspiratie kan opdoen voor je eigen handmades. Doezelf.nl kan zich helemaal vinden in de producten van Hoooked en je kan dan ook een uitgebreid assortiment terugvinden op onze website: Hoooked haken, breien & macramé.

Onze grove haaknaalden zijn perfect voor beginners

Hoooked katoengarens zijn lekker chunky, daarom heb je extra dikke haaknaalden nodig. Je kunt de steken goed zien en je bent snel op weg met je eerste haakproject. De haak- en breinaalden zijn gemaakt van milieuvriendelijk bamboe of van gerecycled kunststof en worden exclusief voor ze gemaakt. De naalden zijn licht, glad, niet bewerkt met chemische middelen en erg prettig om mee te werken. Ideaal voor beginners!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *